Stohl András: "Úristen mit műveltem már megint"

2010.11.24. 16:04 vissza1

Nézd kedvenc sorozatodat a mobilodon! Ez hogy lehet? Íme a válasz

Fél év kihagyás után a ValóVilág4 első adásában visszatért az RTL Klub képernyőjére Stohl András. A színész-műsorvezető a Fókusz kamerái előtt beszélt az elmúlt időszakról és kendőzetlen őszintességgel válaszolt a neki szegezett kérdésekre.
Stohl András ez év május 8-án okozott közlekedési balesetet ittasan és drog hatása alatt.

 Óriási kedvezmények

- Az általam okozott baleset sok szempontból ugyanolyan, mint egy átlag emberé, de sok szempontból nem. A hozadéka más. Én tartozom a nézők felé – nyilatkozta Stohl András a Fókusznak. - A baleset egy szombati nap történt, én hétfőn játszottam a színházban. Tartuffe-t játszottuk. Ennél az előadásnál külön nézőtér van, éppen a nézők közé megyek ki. Olyan volt, mintha az oroszlánok között lettem volna, pattintani lehetett a feszültséget. Aztán a végén következett a feloldó taps, azt nem lehet szavakba önteni. A nézők ezzel is mutatták, hogy akarnak látni, mint színészt, talán mint műsorvezetőt is, ugyanakkor, mint embert elítélnek a tettemért. 

Stohl András elmondta, a baleset utáni első héten tudatosult benne, mit tett. Szembe kellett néznie azzal, kiknek az életét tette tönkre. A családját, az édesanyját, a nővérét, a barátokat említette. Elmondása szerint még a két kutyájától, Micitől és Mackótól is bocsánatot kellett kérnie.

Stohl András az interjúban kitért arra is, hogy a baleset estéjén kábítószert fogyasztott. Most hat hónapon keresztül kéthetente elterelésre jár.
- A balesetben megsérült Pali bácsi annyi mondott, miért kellett nekem éppen akkor arra járnom, miért nem tudtam öt perccel később menni arra. Lelkiismeretfurdalásom van, és míg élek, nem múlik el. Ezt nem lehet elfelejteni, ez nem olyan szituáció, hogy az idő majd megoldja. 

Játssz és nyerj laptopot!

A ValóVilág4 egyik műsorvezetője kitért arra is, párja, Ancsika hogyan kezelte ezt a helyzetet. Mint mondta, párja nagyon erős maradt, de azt is mondta neki, “ha lecsuknak, akkor Franciska téged nem fog látni.” 
- És ilyenkor gondolkodik el az ember igazán, hogy úristen mit műveltem már megint.
Stohl András azonban kijelentette, nincs mit takargatnia, így ha elkezdődik a tárgyalás, vállalja a tárgyalóteremben elhangzottakat.

 Ajándékozási gondod van? TIPPEKÉRT KLIKK IDE!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://viccestwitter.blog.hu/api/trackback/id/tr372470577

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így utáljuk Bucit 2010.11.25. 15:58:16

A szombat este indult anti-buci csoport máris 5000 feletti tagot számlál.   Stohl András amúgy egy igazi aranyköpés generátor. Volt ugye tavasszal az "Óvakodj a részeg AutóStohl", amit imádtunk. Emlékeim szerint volt ilyen néven Fac...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása