OLVASS

ÉRDEMES

EGY JÓ VICC?

Nincs megjeleníthető elem

Érdemes megfontolni

Nincs megjeleníthető elem

A nap rossz híre

Nincs megjeleníthető elem

A nap jó híre

Nincs megjeleníthető elem

LESD MEG!

HTML

Hétfőn lesz az év legpocsékabb napja

2011.01.23. 19:53 vissza1

Még ki sem kászálódott reggel az ágyból, máris a pokolba kívánta a mai napot? Nincs min csodálkozni, hiszen Cliff Arnall brit pszichológus szerint január 24-én van az idei év legpocsékabb napja - írja a Blikk.

Arnall képlete szerint a rossz időjárás, az ünnepek alatti túlköltekezés miatti böjt, a karácsonyi boldogság és eufória elillanása, az újévi fogadalmaink megszegése miatti önutálat tökéletes együttállása minden évben január utolsó teljes hetének hétfőjén következik be.

Ilyenkor csak méla undorral igyekszünk túlélni a napot. 

– A karácsonyi és újévi vigasságok után ilyenkor jön el a macskajaj mélypontja, erről több, múltban gyökerező népi hiedelem is árulkodik – fűzte hozzá Szilágyi Gyula szociológus. – A legfontosabb, hogy felejtsük el, hogy ez a legrosszabb nap. Igyekezzünk minél több időt a szabadban tölteni. Rosszkedv ellen a bőséges testmozgás sokat segít! Lefekvés előtt pedig egy pohár bort vagy egy-két kupica pálinkát javaslok. Olcsóbb és hatásosabb, mint az altató vagy az antidepresszáns. 

Lájkold, ha tetszik és ajánlod másoknak.

 

 

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://viccestwitter.blog.hu/api/trackback/id/tr572608122

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fecske Csaba - HÉTFŐ 2011.01.24. 08:36:30

 másnapos nap borostás öröma vasárnap zabi kölykeaz idő ajtórésbe szorult kisujjagyönyörök szemérmetlen múltjagyötrelmek vanjaa lélek kamramélyénkisegérként cincogó reményidegen tárgyként áll ki belőlema kezem a lábammint halnára a salakot cipelem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

~kAmiii!.7`## · http://kamiii.blog.hu 2011.01.23. 20:12:31

egy-két kupica lefekvés előtt??
inkább minden reggel 1-2, és már is jobban indul a nap. :)
süti beállítások módosítása