OLVASS

ÉRDEMES

EGY JÓ VICC?

Nincs megjeleníthető elem

Érdemes megfontolni

Nincs megjeleníthető elem

A nap rossz híre

Nincs megjeleníthető elem

A nap jó híre

Nincs megjeleníthető elem

LESD MEG!

HTML

Magdi anyus szellemként tér vissza a Barátok köztbe

2011.01.12. 09:55 vissza1

Iratkozz fel a nap magyar dal hírlevélre és nyerj

Magdi anyust követelik a rajongók, ezért a Fodor Zsóka alakította színésznő szellemként újra visszatér a Mátyás király térre.

Magdi anyus lassan másfél éve elhalálozott miután leesett egy lépcsőn, a sorozat rajongói pedig mai napig érzik hiányát. A Mátyás király tér pletykafészke azóta egyszer már visszatért kísérteni, akkor Vili bácsit látogatta meg és engedélyt adott férjének, hogy új asszony vigyen a házhoz, ugyanis akkor szővödőtt Vili bácsi és Gizike románca.

Ezúttal Géza az oka, hogy Magdi anyus szellemalakban jelenik meg, ugyanis fia mellett nem sem Kingát látja, hanem egy másik nőt.... Egyben új szereplő érkezik a Barátok Köztbe - azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi időre - az a nő, aki miatt Magdi anyus visszatér egy pillanatra...

Forrás: www.rtlklub.hu / MON

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://viccestwitter.blog.hu/api/trackback/id/tr282578269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása